Vejle

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Vejle

Prøv klatring i Gorilla Park

Prøv klatring i Gorilla Park

En adrenalinfyldt oplevelse for hele familien i naturen ved Vejle eller Svendborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 95 kr.

Se tilbudet


Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Har du en dyrepasser gemt i maven, så tag med en dyrepasser på arbejde i Skærup Zoo. Der skal laves mad, fodres dyr & muges ud i staldene. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 600 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er prøv klatring i Gorilla Park, Vejle?

Kan du lide klatring og smuk natur? På Gorilla Park har du mulighed for at opleve flere klatreruter af varierende sværhedsgrad. Klatrebanerne er spændt mellem træer i 1-26 meters højde og alle kan være med. Gorilla Park blev grundlagt i begyndelsen af ​​2010 af fætrene Lars og Anders Ulrich, der i fællesskab ejer godset Skjoldemose på Sydfyn. I det skovklædte område Skjoldmose er Svendborg Gorilla Park blevet etableret, inspireret af det sydlige Norge. Få år senere åbnede Gorilla Park Vejle i Nørreskovens smukke natur. Begge parker har klatreundervisning for alle aldre.
Prøv klatring i Gorilla Park


Hvad er dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo, Vejle?

Skyrup Zoo åbnede i 2001 under navnet Skyrup Mini Zoo, men som årene gik, kom der flere og flere eksotiske dyr til zoo, og siden 2007 er den blevet omdøbt til Skyrup Zoo. I Skyrup Zoo er det vigtigt at udbrede deres rigdom af viden om dyr og tage et større billede af at beskytte truede dyr og natur. Skyrup Zoo har over 100 forskellige dyr, som du kan komme helt tæt på.
Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo