Tønder

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Tønder

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Oplev Sønderjysk kaffebord, hvor alle de traditionelle kager er repræsenteret. Sønderjysk kagebord med kaffe er en tradition,der må opleves. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 99 kr.

Se tilbudet


Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Oplev Vadehavets dyreliv på Rømø-Sild færgen. Kom helt tæt på de solslikkende sæler og vær med til at kigge efter krabber, rejer og østers. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Glamping hos Marsk Camp

Glamping hos Marsk Camp

Kom på et glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Marsk Camp er et besøg værd. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,395 kr.

Se tilbudet


Oplev Sort Sol

Oplev Sort Sol

Oplev Sort Sol i Sønderjylland. Denne guidede tur giver dig en enestående og unik naturoplevelse. Se 1000'vis af stære samle sig på himlen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 235 kr.

Se tilbudet


Østerssafari fra Rømø med Sort Safari

Østerssafari fra Rømø med Sort Safari

De dygtige guider leder dig hen til østersbankerne i den reneste del af Vadehavet, og fortæller historier om østersernes historie i DK. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 145 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er sønderjysk kaffebord på Hohenwarte, Tønder?

Synnejsk Cafe æ et boe mæ manne slaus kache. Ostekage, brødkage, laukache mè fløj og chokoladekage. Å æ småkache - æn seven food slau as knepkache, fattkache, goj røj å te allesist - no. Vi håber du får jän bi meer neij te end. Oversat til enkelt dansk indeholder Sønderjysk Kaffebord mindst 21 forskellige kager. Traditionen begyndte i midten af ​​1800-tallet, da regionen var en del af Preussen. Det er en sport, hvor dansksindede mødes og serverer de bedste og mest iøjnefaldende kager – og det er vi stadig glade for den dag i dag. Så lad os bevare de sønderjyske traditioner. Hohenwarte Gård er bygget i 1878 i naturskønne og fredede Tøndermarsk. Gården fungerer som en hobbygård, hvor man kan se, klappe og nyde dyr og ride på heste. Omkring gården har du mulighed for at opleve Tønderrsken i Nationalpark Vadehavet, se trækfugle, se Højer Sluse med mere.
Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte


Hvad er sælsafari i Vadehavet med Sort Safari, Tønder?

Vadehavets største rovdyr er sæler, og sælbeskyttelse kombineret med overflod af liv i Vadehavsområdet sikrer, at der er cirka 35.500 sæler i hele vådområdet. Kom tæt på sælerne, der soler sig på sandbanken, når du går ombord på Rømø-Sild færgen og sætter kursen mod en perle i Vadehavet. Undervejs på rejsen vil der også være små trawlnet til at fange krabber, rejer, østers, søstjerner og små fisk, som man kan se og røre ved. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.
Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari


Hvad er glamping hos Marsk Camp, Tønder?

På Malsk Camp i den naturskønne Nationalpark Vadehavet er du velkommen til at overnatte i deres luksuriøse luksustelte. Teltet leveres med seng, sovesofa, køleskab, elkedel og bestik. Udenfor teltet er der en stor privat terrasse med havemøbler og din egen grill, hvor du kan tilberede aftensmaden og nyde den udendørs. "Baghaven" er Nationalpark Vadehavet, hvor du kan opleve naturens skønhed på UNESCOs verdensarvsliste. god fornøjelse! Marsk Camp ligger i Skærbæk, en del af den naturskønne Nationalpark Vadehavet. Her er du ikke langt fra Rømø og det naturfænomen, der gav nationalparken sin plads på UNESCOs verdensarvsliste. Marsk Camp formidler naturens skønhed på en helt utrolig måde gennem det STORE designede Marsk Tower, sammen med deres mange naturoplevelsesmuligheder såsom Oyster Safari, Black Sol og diverse dagsture. Her finder du også 126 autocamperpladser og 9 luksustelte.
Glamping hos Marsk Camp


Hvad er oplev Sort Sol, Tønder?

De flyver, soler sig, dykker og rejser sig, danner ringe og formationer, så sætter de sig pludselig ned, og solen vender stille tilbage, indtil den synker ned i horisonten. Det var en sort sol, der fløj over landet, og når den var tændt, var det næsten, som om solen var blokeret. Stærens "godnatdans" er en naturlig oplevelse, som ikke kun ornitologer bør forkæle sig selv. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.
Oplev Sort Sol


Hvad er Østerssafari fra Rømø med Sort Safari, Tønder?

Når tidevandet aftager, og vandets rislende lyd aftager, åbner Vadehavets bagland sig og for en stund kan du jage i det luksuriøse spisekammer. Du finder masser af østers, der kan spises direkte fra bunden af ​​havet. Du kan også kigge efter sandmuslinger, knivmuslinger og muslinger, hvis du ønsker det. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.
Østerssafari fra Rømø med Sort Safari