Syddjurs

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Syddjurs

Havkajak i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Havkajak i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

I farvandet omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så stille, at ikke blive slået omkuld af vind og bølger. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Guidet vandretur i Mols Bjerge med Aros Adventure

Guidet vandretur i Mols Bjerge med Aros Adventure

Tag med på en unik naturoplevelse i Mols Bjerge. En erfaren guide viser vejen på en 10 km lang vandretur i det historiske landskab. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Kom med på en guidet vandretur i Mols Bjerge. Turen tager afsæt i områdets lokale gastronomi, så der bliver mange smagsprøver undervejs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 549 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2

Hvad er havkajak i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter, Syddjurs?

I havene omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så roligt, at man kan padle sin første kajak ud uden at blive overvældet af vind og bølger. Derfor er Mols Bjerge det perfekte udgangspunkt for din havkajakoplevelse. Uddannede instruktører guider dig på dine færdigheder både til lands og i vandet, og pludselig vil du opleve, at du ser på naturen med et helt nyt perspektiv mellem himmel og hav. Vil du opleve frisk luft, væk fra horisonten, ro, saltvand og en følelse af nærvær? Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.
Havkajak i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter


Hvad er iPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter, Syddjurs?

Til kajaksejlads er farvandet mellem Mols Bjerge og Helgenæs noget af det bedste i Danmark. Her er der altid et sted at styre strømmen, og du kan tage dine første par strøg i din kajak uden at blive overvældet af vind og bølger. Hvis kajakken stadig begynder at tippe under dig, har du intet andet valg end at tage en dukkert og starte forfra. Jo mere du gør dette træk, jo bedre kan du finde ud af, hvordan du kommer hjem fra en kajaktur i tørre sko. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.
IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter


Hvad er guidet vandretur i Mols Bjerge med Aros Adventure, Syddjurs?

Ved Poskær Stenhus, Danmarks største cirkulære dige, begynder du at udforske Mols Bjerges historiske natur. Aros Adventures certificerede guider tager dig med på en unik naturoplevelse, der fortæller historier om vidunderlige landskaber, der vil tage dig med på en 10 kilometer lang vandring. Du skal opleve Mols Bjerges smukkeste områder, herunder bronzealderens høje Trehøje, hvor du kan nyde en betagende udsigt over blandt andet Knebel Vig, Begtrup Vig, Ebeltoft Vig og Samsø. Tag en vandretur og tag enten dine egne ideer eller chat med dine vandrevenner. Aros Adventure formidler en autentisk oplevelse i Aarhus og Østjylland. De har kernekompetencer inden for friluftsoplevelse, natur og kulturudveksling. Danskerne er i stigende grad interesserede i at lære om deres historiske ophav og opleve de mange muligheder, landet har at byde på. Med Aros Adventures' mange års erfaring inden for natur og historie, er de i stand til at yde deres service, når de viser forskellige sider af Danmark.
Guidet vandretur i Mols Bjerge med Aros Adventure


Hvad er smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter, Syddjurs?

Bronzealderbegravelser rejser sig i de bløde bakker i Morsbürger-bjergene og dybe dale. Du skal altså finde de rigtige vandresko til dig, når du tager afsted uden at tænke på madpakke. Undervejs er der små stop med forfriskninger, naturinformation, gode historier og tips til naturoplevelser. Giv dine ben en pause, før rejsen rammer green igen. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.
Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter


Hvad er smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter, Syddjurs?

Selvom bjerge ikke skal tages bogstaveligt, ruller mountainbikes trods alt ikke op ad bakker, når istidslandskabet folder sig ud under Mols Bjerges pedaler. Heldigvis er der korte pauser undervejs, både klatrere og sprintere kan slukke tørsten og gøre alle energireserverne klar til næste etape. Turen går gennem Morse National Park med nogle pauser undervejs for at lære lokale elskere at kende, smage deres mad og lære mere om områdets særlige natur. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.
Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter