Syddanmark

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Syddanmark

Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Nyd det bedste af Det Sydfynske Øhav på øhop i en RIB-båd. Turen byder også på en lækker frokost af primært økologiske & lokale råvarer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,175 kr.

Se tilbudet


Oplev Odense fra vandet med GoBoat

Oplev Odense fra vandet med GoBoat

Sejl med GoBoat i Odense Havn og oplev Odense fra et nyt perspektiv. I styrer selv båden og tempoet igennem det smukke havneområde. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Undervandsjagt kursus med Nicus Nature

Undervandsjagt kursus med Nicus Nature

Oplev Det Sydfynske Øhav på undervandsjagt med Nicus Nature i Svendborg. En unik oplevelse på bunden af havet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,195 kr.

Se tilbudet


IPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

IPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Er du ny i kajakken, eller vil du blive endnu bedre? Tag et IPP2 kajakkursus i smukke omgivelser, med fokus på sikkerhed. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,475 kr.

Se tilbudet


Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Oplev Det Sydfynske Øhav fra en kajak med Nicus Nature i Svendborg. Kajaktur med guide, lækker frokost og oplevelser på vandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 749 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4

Hvad er Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav, Syddanmark?

Eventyr rundt på de sydfynske øer på en hurtig og stabil RIB-båd. Besøg nogle af de mindste øer i øgruppen, mens du lærer om livet i Svendborgsund og øgruppen og dens omgivelser. Måske møder du et marsvin eller delfinen Yoda fra Skotland. Ture byder på lækre frokoster, hovedsageligt bestående af lokale og økologiske råvarer. Oplev en eventyrlig dag i naturen. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.
Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav


Hvad er oplev Odense fra vandet med GoBoat, Syddanmark?

Nyd følelsen af ​​frihed, mens du sejler langsomt gennem Odense havn i din egen båd. Havneområdet byder på udsigter som Odinbroen, Mournsall, promenaden og det pulserende kulturliv langs vandet. Du kan køre din egen GoBoat gennem Odense Havn, hvor I har rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid med hinanden. Båden har plads til 8 personer og man kan sejle med egen mad og kolde drikkevarer. Inviter dine venner på en hyggelig tur og oplev Odense fra vandet. GoBoat er et bæredygtigt koncept, der ønsker at sprede glæde og socialt samvær omkring sejlads, men samtidig respektere havet og havnen. Som sådan er elmotoren miljøvenlig og kan oplades af solceller, ligesom bådens armaturer er bygget af bæredygtige materialer. GoBoat ønsker at give et trygt miljø til at formidle og understøtte sociale aktiviteter med fokus på havet.
Oplev Odense fra vandet med GoBoat


Hvad er undervandsjagt kursus med Nicus Nature, Syddanmark?

Undervandsjagt, også kendt som UV-jagt, er blevet meget populært - og ikke uden grund. Forestil dig, at du lydløst glider ned i havets bund inden for få sekunder efter, at du har stukket en stikke eller havørred. En vild og anderledes oplevelse på de Sydfynske Øer, som du ikke får chancen for at prøve hver dag. En erfaren instruktør fra Nicus Nature vil give dig en omfattende introduktion og vejledning, inden du begiver dig ud på havbunden for en UV-søgning. Denne oplevelse er velegnet til alle, der ønsker at prøve UV-jagt. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.
Undervandsjagt kursus med Nicus Nature


Hvad er iPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv, Syddanmark?

De Sydfynske Øer har noget af Danmarks smukkeste havnatur. Her er der altid et sted at styre strømmen, og du kan tage dine første par strøg i din kajak uden at blive overvældet af vind og bølger. Lifeplan Kajak & Friluftsliv guider dig gennem alle aspekter af kajaksejlads i weekendtimerne, så du trygt kan sejle i kajak langs kysten om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.
IPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv


Hvad er cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature, Syddanmark?

Oplev land fra vandkanten på en guidet kajaktur ud for Svendborgs kyst. Beundre udsigten over historiske bygninger, karakteristiske kirketårne, træbåde og skibsværfter fra din kajakposition, mens du langsomt glider hen over de sydfynske øer. Du vil være i trygge hænder under hele oplevelsen, så det eneste du skal tænke på er at padle og nyde turen. Undervejs vil der være en kort pause på land, en lækker frokost, og måske besøger sæler denne dag for at lede efter småfisk. Dette er en dejlig naturoplevelse for alle, der er klar til at opleve en dag på vandet. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.
Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature