Sjælland

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Sjælland

Tangsafari med Dansk Tang

Tangsafari med Dansk Tang

Tag med på tangsafari & få et indblik i bæredygtighed, strukturer og konsistenser, og hvordan tang kan bruges i maden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Tag med på en naturoplevelse ved Lammefjorden på Sjælland. Glid gennem vandet i en havkajak, og smag på kystens spiselige urter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

Er du en begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos KajakOasen et kursus lige for dig. Tag et kajakkursus i flotte omgivelser her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,290 kr.

Se tilbudet


Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Der er mange aktiviteter på Møns Klint, men skal du kun vælge én, må det være en kajaktur kombineret med fossiljagt. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2

Hvad er tangsafari med Dansk Tang, Sjælland?

Tag badetøjet på eller lån et par vadebukser for at komme i vandet. Tang har i flere år været en eksklusiv ingrediens på de bedste restauranter i verden og i Lille Danmark. Det er bare det, at vi danskere ikke ved så meget om spiselige grøntsager i havet, men det er fremtiden og nutiden, så lad os springe et slag over og lære om de forskellige varianter og smagsindtryk. Og så finder man endda ofte tang i tandpasta og øl, begge ting som mange sætter stor pris på. Dansk tang har siden 2016 leveret de bedste tangprodukter til de bedste restauranter i Danmark, samt til private kunder, der ønsker at anvende det i deres madlavning. Det er ikke en klimadille, men alt det, der smager godt, er sundt og er 100 % bæredygtigt på samme tid, er den perfekte kombination, som flere og flere vil prøve. Derfor elsker Dansk Tang at introducere havgrøntsager til danskerne på en sjov, lærerig og betryggende måde.
Tangsafari med Dansk Tang


Hvad er fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen, Sjælland?

Tag med på en kajakoplevelse i Lammerfjord. Ikke alle mestrer en kajak på deres første år, men du vil hurtigt lære at balancere og kontrollere kajakken. Derfra er det nemmere at nyde den natur, du er i. Glid gennem Geoparkens natur, hvor du kan lære om historie, dyre- og planteliv, mens en erfaren instruktør lærer dig det grundlæggende. Der er ingen fysisk aktivitet uden hvile, så kystens spiselige urter, kaffe, te og kager vil tilfredsstille dine smagsløg. Så er det op til dig at beslutte, om du skal på en dagstur eller en aftentur. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.
Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen


Hvad er iPP2 Kajakkursus hos KajakOasen, Sjælland?

Ikke langt fra København ligger Lamerfjorden. Det appellerer til naturoplevelser, så det er en god mulighed, hvis du vil bruge tid på sjove naturoplevelser, mens du lærer noget, du kan have glæde af i mange år fremover. Med IPP2 Intensive Course lærer du alt om kajaksejlads, så du kan rejse sikkert langs kysten i havkajak om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.
IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen


Hvad er go Fly klatrepark på Gavnø Slot, Sjælland?

Spænd sikkerhedsselen og hjelmen, da denne tur tager dig ind i Gavnøs 150 år gamle baldakin i mange forskellige højder og sværhedsgrader. Fra sjove og underholdende aktiviteter for begynderkurser til de højeste i trætoppene, er flere forskellige baner klar til at give sjove, spændende og udfordrende oplevelser, hvor de seneste af disse virkelig får adrenalinen til at pumpe. Spørgsmålet er så, hvor højt, hvor langt og hvor længe du vil udfordre dig selv. Bag rokokoborgen Gavnø står Gavnøfonden, etableret i 1961. Dens formål er primært at bevare kulturhistoriske vidnesbyrd om slottet fra klosterets tid til tilbageholdelsesperioden. Ved at drive et slot med oplevelser som en klatrepark, den største private malerisamling i Nordeuropa og Danmarks største veteranbiludstilling, kan besøgende opleve historiske steder, mens en del af indtægterne går til at vedligeholde slottet, parken og samlingerne. Der er mange ting at lave på Gavnø Slot i løbet af året.
Go Fly klatrepark på Gavnø Slot


Hvad er havkajak & fossiljagt ved Møns Klint, Sjælland?

Bølgerne vugger kajakken blidt fra side til side, mens pagajen går dybt ned i vandet og driver båden fremad. Kysten glider langsomt, men pludselig ændrer sig, da Møns Klint til lands rejser sig over landskabet med sin kridhvide kalkstensoverflade i kontrast til det turkise vand, der omgiver kajakkerne. Det bliver en naturhistorisk tur, der tager kajakroere 70 millioner år tilbage, da fossiler ligger langs stranden og fortæller historien. Det er tid til at jage fortiden lidt efter lidt. Naturen Kalder drives af Tina Noregren, naturvejleder og instruktør for klatring, kano og kajak. Naturen kalder, så når det er tid til at udforske naturen på land og hav, er vi klar til at have de rigtige kompetencer. Naturen Kalders mål er at give dig en unik naturoplevelse og introducere dig til naturens skiftende landskab.
Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint