Odsherred

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Odsherred

Tangsafari med Dansk Tang

Tangsafari med Dansk Tang

Tag med på tangsafari & få et indblik i bæredygtighed, strukturer og konsistenser, og hvordan tang kan bruges i maden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Tag med på en naturoplevelse ved Lammefjorden på Sjælland. Glid gennem vandet i en havkajak, og smag på kystens spiselige urter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

Er du en begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos KajakOasen et kursus lige for dig. Tag et kajakkursus i flotte omgivelser her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,290 kr.

Se tilbudet


Sanketur med Sanketure.dk

Sanketur med Sanketure.dk

Kom med på opdagelse i de spiselige urter i naturen omkring København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er tangsafari med Dansk Tang, Odsherred?

Tag badetøjet på eller lån et par vadebukser for at komme i vandet. Tang har i flere år været en eksklusiv ingrediens på de bedste restauranter i verden og i Lille Danmark. Det er bare det, at vi danskere ikke ved så meget om spiselige grøntsager i havet, men det er fremtiden og nutiden, så lad os springe et slag over og lære om de forskellige varianter og smagsindtryk. Og så finder man endda ofte tang i tandpasta og øl, begge ting som mange sætter stor pris på. Dansk tang har siden 2016 leveret de bedste tangprodukter til de bedste restauranter i Danmark, samt til private kunder, der ønsker at anvende det i deres madlavning. Det er ikke en klimadille, men alt det, der smager godt, er sundt og er 100 % bæredygtigt på samme tid, er den perfekte kombination, som flere og flere vil prøve. Derfor elsker Dansk Tang at introducere havgrøntsager til danskerne på en sjov, lærerig og betryggende måde.
Tangsafari med Dansk Tang


Hvad er fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen, Odsherred?

Tag med på en kajakoplevelse i Lammerfjord. Ikke alle mestrer en kajak på deres første år, men du vil hurtigt lære at balancere og kontrollere kajakken. Derfra er det nemmere at nyde den natur, du er i. Glid gennem Geoparkens natur, hvor du kan lære om historie, dyre- og planteliv, mens en erfaren instruktør lærer dig det grundlæggende. Der er ingen fysisk aktivitet uden hvile, så kystens spiselige urter, kaffe, te og kager vil tilfredsstille dine smagsløg. Så er det op til dig at beslutte, om du skal på en dagstur eller en aftentur. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.
Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen


Hvad er iPP2 Kajakkursus hos KajakOasen, Odsherred?

Ikke langt fra København ligger Lamerfjorden. Det appellerer til naturoplevelser, så det er en god mulighed, hvis du vil bruge tid på sjove naturoplevelser, mens du lærer noget, du kan have glæde af i mange år fremover. Med IPP2 Intensive Course lærer du alt om kajaksejlads, så du kan rejse sikkert langs kysten i havkajak om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.
IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen


Hvad er sanketur med Sanketure.dk, Odsherred?

Naturens spisekammer er åbent for alle, men det kræver viden at finde de rigtige krydderurter og svampe. På Tri-Family-turen leder du efter en række spiselige planter, bær, urter, blomster og svampe. Find de bedste planter på strande, diverse stier og skove, så kurvene nemt kan fyldes med Danmarks vilde råvarer. Sanketure.dk er grundlagt af Thomas og Nina, professionelle foderhandlere med over 100 fourageringsture. De forsyner restauranter med vilde råvarer, mens de skriver deres egne opskrifter med vilde fødevarer. Så er de eksperter i høstrejser skræddersyet til virksomheder og private.
Sanketur med Sanketure.dk