Horsens

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Horsens

Kulinarisk Tangsafari med Nordisk Tang

Kulinarisk Tangsafari med Nordisk Tang

Lær at finde den bedste tang og efterfølgende tilberede delikate retter, hvor tangen kommer i fokus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Tangsafari med Nordisk Tang

Tangsafari med Nordisk Tang

Tang er et bæredygtigt superfood med gode egenskaber. Tag med på tangsafari & få et indblik i, hvordan tang høstes & kan bruges i maden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er kulinarisk Tangsafari med Nordisk Tang, Horsens?

Tag på Nordisk Tangs kulinariske tangtur og oplev, at tang er mere end bare tang. Hos Nordisk Tang bruger man kun tang fra Norden, som bruges i alt fra pesto til øl til sennep. Tang kan tilføje smag, salt og tekstur til retter og hjælpe med at fremhæve andre smagsvarianter. Lær om alle disse smagsnuancer på denne kulinariske tangtur, og efter en intens søgen efter de bedste planter ved vandet, går du ind i køkkenet for at tilberede et tangmåltid. Så tag gummistøvlerne på og tag med os på en kulinarisk tangsafari ved vandkanten ved kysten. Nordisk Tangs erklærede mål er at bringe tang på bordet. Derfor udviklede de tangprodukter, der var nemme at bore og tog interesserede med ud for at opleve høsten af ​​tang og udbrede derved kendskabet til tangens fremragende egenskaber. Nordisk Tang arbejder med et bæredygtigt og cirkulært mindset uden at skade naturen.
Kulinarisk Tangsafari med Nordisk Tang


Hvad er tangsafari med Nordisk Tang, Horsens?

Måske forbinder du kun tang med den sushirulle, du bestiller, når du spiser sushi, men tang er meget mere end det. Tang har så mange gode egenskaber, at det faktisk kan kaldes en "bæredygtig superfood." Grøntsager fra havet, kendt som tang af tangentusiaster, vokser over hele Danmarks kyst og venter på at blive høstet og spist. Tag gummistøvlerne på og tag med på en tangtur ved vandet. Nordisk Tangs erklærede mål er at bringe tang på bordet. Derfor udviklede de tangprodukter, der var nemme at bore og tog interesserede med ud for at opleve høsten af ​​tang og udbrede derved kendskabet til tangens fremragende egenskaber. Nordisk Tang arbejder med et bæredygtigt og cirkulært mindset, der ikke skader naturen.
Tangsafari med Nordisk Tang