Fredensborg

Til dig der har behov for skøn natur og ro i Fredensborg

Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club

Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club

Oplev en ridetur på polohest i Nivå. Turen går gennem naturskønne omgivelser omkring godset Lyngebækgård, der ligger lige ned til Øresund. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,500 kr.

Se tilbudet


Polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club

Polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club

Bliv polospiller for en dag og prøv 1½ times introduktion til polo på hesteryg hos Copenhagen Polo Club. En oplevelse ud over det sædvanlige Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club, Fredensborg?

Midt i det grønne landskab, med marker side om side og grænsende til det blå Øresund, finder du Ringgbackgaard Gods med sine skagengule bygninger stærkt oplyste. I det ene hjørne af godset finder du Copenhagen Polo Club. Her hører du lyden af ​​klargørende heste, mens polohestene i stalden venter på at komme ud at ride. Kør gennem Nordsjællands naturlige skønhed, med udsigt over Øresund og et udvalg af dyreliv, fugle og blandet dyreliv blandt områdets beboere. Copenhagen Polo Club ligger på Lyngebækgård, mellem Rungsted og Nivå, i hjertet af et naturskønt miljø, der strækker sig ned til Øresund. Copenhagen Polo Club ønsker at løfte Danmark i polooplevelsen, hvor professionelle trænere er med til at skabe et trygt ridemiljø, hvor både begyndere og øvede kan opleve det sjove ved polo.
Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club


Hvad er polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club, Fredensborg?

Polo siges at være den ældste holdsport i verden og spilles over hele verden i dag. Så længe du prøver det selv, vil du forstå dette. At manøvrere et halvt tons dyr rundt på banen, mens man forsøger at slå en lille bold med en halvanden meters kølle, er en helt unik oplevelse. Den kongelige sport kendt som polo siges at have sin oprindelse i Persien og er velegnet til alle aldre og kan spilles på græs, sand og endda sne. Copenhagen Polo Club ligger på Lyngebækgård, mellem Rungsted og Nivå, i hjertet af et naturskønt miljø, der strækker sig ned til Øresund. Copenhagen Polo Club ønsker at løfte Danmark i polooplevelsen, hvor professionelle trænere er med til at skabe et trygt ridemiljø, hvor både begyndere og øvede kan opleve det sjove ved polo.
Polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club