Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Har du været på en guidet tur i Vestjylland på den legendariske Puch Maxi? Tag med en en lokal guide i Vestjylland og smag på deres egnsret. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 345 kr.

Se tilbudet


Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Hvor meget ved du egentlig om Aarhus? Test din viden med denne populære byvandring arrangeret af Aarhus Culture Walk. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 120 kr.

Se tilbudet


Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Der er mange aktiviteter på Møns Klint, men skal du kun vælge én, må det være en kajaktur kombineret med fossiljagt. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Oplev Det Sydfynske Øhav fra en kajak med Nicus Nature i Svendborg. Kajaktur med guide, lækker frokost og oplevelser på vandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 749 kr.

Se tilbudet


Hvad er guidet Puch Maxi Tur med Maxitours?

Vestjylland og Puch Maxi kunne være to albuer i samme stykke. Man kan endda hævde, at centrum for den "maxiere" mælkekasse må have været Vestjylland. Hvis du er i tvivl, når du rejser "havnen rundt" på en ikonisk knallert, skal du opleve det selv og fortælle om det barske, hjertelige, afstumpede liv i den pågældende region. Med en lokal guide, der tager dig rundt i en by fuld af fisk og penge, oplever du det vestjyske "backstage". Så spænd hjelmen på, tjek at mælkekassen sidder sikkert og tag dit grej på - vestjysk denimmode. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er aarhus Culture Walk?

Aarhus er en by med en rig historie, der går tilbage til vikingerne på Aros. Aarhus Kulturvandring tager dig med på en rundtur i byens historiske centrum og vil med garanti fortælle dig en ting eller to om Jyllands hovedstad, som du ikke kendte. Siden 2015 har Aarhus Kulturrejser fortalt historien om Aarhus til indenlandske og udenlandske gæster. Alle guider har en kulturel, historisk eller oplevelsesøkonomisk baggrund og erfaring med at fortælle om Aarhus' fortid, nutid og fremtid, og holder hele familien – også unge mennesker – underholdt.Hvad er havkajak & fossiljagt ved Møns Klint?

Bølgerne vugger kajakken blidt fra side til side, mens pagajen går dybt ned i vandet og driver båden fremad. Kysten glider langsomt, men pludselig ændrer sig, da Møns Klint til lands rejser sig over landskabet med sin kridhvide kalkstensoverflade i kontrast til det turkise vand, der omgiver kajakkerne. Det bliver en naturhistorisk tur, der tager kajakroere 70 millioner år tilbage, da fossiler ligger langs stranden og fortæller historien. Det er tid til at jage fortiden lidt efter lidt. Naturen Kalder drives af Tina Noregren, naturvejleder og instruktør for klatring, kano og kajak. Naturen kalder, så når det er tid til at udforske naturen på land og hav, er vi klar til at have de rigtige kompetencer. Naturen Kalders mål er at give dig en unik naturoplevelse og introducere dig til naturens skiftende landskab.Hvad er iPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter?

Til kajaksejlads er farvandet mellem Mols Bjerge og Helgenæs noget af det bedste i Danmark. Her er der altid et sted at styre strømmen, og du kan tage dine første par strøg i din kajak uden at blive overvældet af vind og bølger. Hvis kajakken stadig begynder at tippe under dig, har du intet andet valg end at tage en dukkert og starte forfra. Jo mere du gør dette træk, jo bedre kan du finde ud af, hvordan du kommer hjem fra en kajaktur i tørre sko. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature?

Oplev land fra vandkanten på en guidet kajaktur ud for Svendborgs kyst. Beundre udsigten over historiske bygninger, karakteristiske kirketårne, træbåde og skibsværfter fra din kajakposition, mens du langsomt glider hen over de sydfynske øer. Du vil være i trygge hænder under hele oplevelsen, så det eneste du skal tænke på er at padle og nyde turen. Undervejs vil der være en kort pause på land, en lækker frokost, og måske besøger sæler denne dag for at lede efter småfisk. Dette er en dejlig naturoplevelse for alle, der er klar til at opleve en dag på vandet. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Affiliate marketing - Natur oplevelse? se de bedste ... - Weekendophold? se de bedste we...