Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Ravsafari i mørket

Ravsafari i mørket

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari i mørket i Ulfborg eller Thyborøn med specielle UV-lamper. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Oplev Vadehavets dyreliv på Rømø-Sild færgen. Kom helt tæt på de solslikkende sæler og vær med til at kigge efter krabber, rejer og østers. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature

Oplev Det Sydfynske Øhav fra en kajak med Nicus Nature i Svendborg. Kajaktur med guide, lækker frokost og oplevelser på vandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 749 kr.

Se tilbudet


Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Nyd det bedste af Det Sydfynske Øhav på øhop i en RIB-båd. Turen byder også på en lækker frokost af primært økologiske & lokale råvarer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,175 kr.

Se tilbudet


Hvad er ravsafari i mørket?

Vi leder alle efter rav, men som regel er vores lommer bare fyldt med gule sten efter en tur til stranden. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så tag Jyllandsakvariet for at finde rav i mørket med et særligt UV-lys, der gør det lidt nemmere at finde rav. Måske kommer du hjem med et meget stort stykke? Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .Hvad er sælsafari i Vadehavet med Sort Safari?

Vadehavets største rovdyr er sæler, og sælbeskyttelse kombineret med overflod af liv i Vadehavsområdet sikrer, at der er cirka 35.500 sæler i hele vådområdet. Kom tæt på sælerne, der soler sig på sandbanken, når du går ombord på Rømø-Sild færgen og sætter kursen mod en perle i Vadehavet. Undervejs på rejsen vil der også være små trawlnet til at fange krabber, rejer, østers, søstjerner og små fisk, som man kan se og røre ved. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.Hvad er smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter?

Selvom bjerge ikke skal tages bogstaveligt, ruller mountainbikes trods alt ikke op ad bakker, når istidslandskabet folder sig ud under Mols Bjerges pedaler. Heldigvis er der korte pauser undervejs, både klatrere og sprintere kan slukke tørsten og gøre alle energireserverne klar til næste etape. Turen går gennem Morse National Park med nogle pauser undervejs for at lære lokale elskere at kende, smage deres mad og lære mere om områdets særlige natur. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er cozy kajaktur & frokost med Nicus Nature?

Oplev land fra vandkanten på en guidet kajaktur ud for Svendborgs kyst. Beundre udsigten over historiske bygninger, karakteristiske kirketårne, træbåde og skibsværfter fra din kajakposition, mens du langsomt glider hen over de sydfynske øer. Du vil være i trygge hænder under hele oplevelsen, så det eneste du skal tænke på er at padle og nyde turen. Undervejs vil der være en kort pause på land, en lækker frokost, og måske besøger sæler denne dag for at lede efter småfisk. Dette er en dejlig naturoplevelse for alle, der er klar til at opleve en dag på vandet. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.Hvad er Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav?

Eventyr rundt på de sydfynske øer på en hurtig og stabil RIB-båd. Besøg nogle af de mindste øer i øgruppen, mens du lærer om livet i Svendborgsund og øgruppen og dens omgivelser. Måske møder du et marsvin eller delfinen Yoda fra Skotland. Ture byder på lækre frokoster, hovedsageligt bestående af lokale og økologiske råvarer. Oplev en eventyrlig dag i naturen. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.