Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav

Nyd det bedste af Det Sydfynske Øhav på øhop i en RIB-båd. Turen byder også på en lækker frokost af primært økologiske & lokale råvarer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,175 kr.

Se tilbudet


Puzzle walk i Kødbyen

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Ravsafari i mørket

Ravsafari i mørket

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari i mørket i Ulfborg eller Thyborøn med specielle UV-lamper. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Hotelophold på Bornholm hos Hotel Pepita

Hotelophold på Bornholm hos Hotel Pepita

Kom med indenfor på Hotel Pepita i Allinge-Sandvig på Bornholm. Nyd 3 overnatninger på Bornholm inklusiv morgenmad hver dag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,495 kr.

Se tilbudet


Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

Oplev Vadehavets dyreliv på Rømø-Sild færgen. Kom helt tæt på de solslikkende sæler og vær med til at kigge efter krabber, rejer og østers. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Hvad er Øhop med RIB-båd i Det Sydfynske Øhav?

Eventyr rundt på de sydfynske øer på en hurtig og stabil RIB-båd. Besøg nogle af de mindste øer i øgruppen, mens du lærer om livet i Svendborgsund og øgruppen og dens omgivelser. Måske møder du et marsvin eller delfinen Yoda fra Skotland. Ture byder på lækre frokoster, hovedsageligt bestående af lokale og økologiske råvarer. Oplev en eventyrlig dag i naturen. Nicus Nature i Svendborg blev grundlagt i 2001 af Nicolai Ilcus. Nicolai Ilcus er, hvad man vil kalde en sand eventyrer. Han kan sætte en udendørs guide, kajakinstruktør, klatreguide og dykkerinstruktør på sit CV. Gennem årene har han lavet mange fantastiske kajaksejlads og udendørs aktiviteter i Canada, Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark. Hans passion for natur og eventyr er blevet til Nicus Nature, som tilbyder havkajakundervisning, undervandssafari og SUP-krydstogter på de Sydfynske Øer.Hvad er puzzle walk i Kødbyen?

Kødbyen har en lang og spændende historie og er gennem tiden blevet besøgt af mange. Alle har forskellige interesser og dagsordener. Hvad skar soldater for eksempel på bygninger under Anden Verdenskrig, og hvor fandt de dem? Kødbyen er fuld af liv, historier og gåder, og midt i det hele står man med sin notesbog i hånden. Du burde ikke kigge på det, men alligevel åbner du omslaget og bladrer gennem siderne. Og så er det som om du virkelig har prøvet at finde den bog... Academy of Miracles har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.Hvad er ravsafari i mørket?

Vi leder alle efter rav, men som regel er vores lommer bare fyldt med gule sten efter en tur til stranden. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så tag Jyllandsakvariet for at finde rav i mørket med et særligt UV-lys, der gør det lidt nemmere at finde rav. Måske kommer du hjem med et meget stort stykke? Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .Hvad er hotelophold på Bornholm hos Hotel Pepita?

Har du endnu ikke været på Solskinsøen, eller drømmer du om at opleve denne maleriske ø igen? Gør det nemt, når du bor på Hotel Pepita i Allinge-Sandvig på Bornholm. Et autentisk bindingsværkshotel med store ambitioner og evner, med komfort, sjæl og gæstfrihed. Her kan du overnatte i 3 nætter og vågne op hver morgen med en lækker morgenmad i hotellets restaurant. I nærheden kan du opleve Opalsøen, Hammershussøen og måske stoppe ved Sandvig Bugt med lystbådehavn, promenade og smukke sandstrande, kun 10 minutter væk. Når du har udforsket Bornholms mange seværdigheder og smukke natur, kan du slappe af på hotellet, hvor der bliver lavet eftermiddagskaffe og småkager til dig. Velkommen til Allinge Sandvigs Pepita i Nordbornholm. Pepita er en charmerende bindingsværksgård fra det 17. århundrede meget tæt på naturen, hvilket gør den til en ideel base for at besøge nogle af Danmarks mest populære turistattraktioner. Kom og mærk den varme og gæstfrihed, der gør Pepita til stedet for en fantastisk oplevelse.Hvad er sælsafari i Vadehavet med Sort Safari?

Vadehavets største rovdyr er sæler, og sælbeskyttelse kombineret med overflod af liv i Vadehavsområdet sikrer, at der er cirka 35.500 sæler i hele vådområdet. Kom tæt på sælerne, der soler sig på sandbanken, når du går ombord på Rømø-Sild færgen og sætter kursen mod en perle i Vadehavet. Undervejs på rejsen vil der også være små trawlnet til at fange krabber, rejer, østers, søstjerner og små fisk, som man kan se og røre ved. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Affiliate marketing - Natur oplevelse? se de bedste ... - Weekendophold? se de bedste we...