Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Tangsafari med Dansk Tang

Tangsafari med Dansk Tang

Tag med på tangsafari & få et indblik i bæredygtighed, strukturer og konsistenser, og hvordan tang kan bruges i maden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Outdoor & bålhygge i lavvu med SeaRangers

Outdoor & bålhygge i lavvu med SeaRangers

Ekspedition i omgivelserne ved Norsminde Fjord mulighed for at nyde naturen, bål mad og lave naturaktiviteter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


En dag i WOW PARK Skjern

En dag i WOW PARK Skjern

Slip din indre Tarzan løs i WOW PARK Skjern i Vestjylland. Her kan I boltre jer i trætoppene eller blandt de andre aktiviteter i naturen.. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 175 kr.

Se tilbudet


Sanketur med Sanketure.dk

Sanketur med Sanketure.dk

Kom med på opdagelse i de spiselige urter i naturen omkring København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Glamping hos Marsk Camp

Glamping hos Marsk Camp

Kom på et glamping ophold i det berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Marsk Camp er et besøg værd. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,395 kr.

Se tilbudet


Hvad er tangsafari med Dansk Tang?

Tag badetøjet på eller lån et par vadebukser for at komme i vandet. Tang har i flere år været en eksklusiv ingrediens på de bedste restauranter i verden og i Lille Danmark. Det er bare det, at vi danskere ikke ved så meget om spiselige grøntsager i havet, men det er fremtiden og nutiden, så lad os springe et slag over og lære om de forskellige varianter og smagsindtryk. Og så finder man endda ofte tang i tandpasta og øl, begge ting som mange sætter stor pris på. Dansk tang har siden 2016 leveret de bedste tangprodukter til de bedste restauranter i Danmark, samt til private kunder, der ønsker at anvende det i deres madlavning. Det er ikke en klimadille, men alt det, der smager godt, er sundt og er 100 % bæredygtigt på samme tid, er den perfekte kombination, som flere og flere vil prøve. Derfor elsker Dansk Tang at introducere havgrøntsager til danskerne på en sjov, lærerig og betryggende måde.Hvad er outdoor & bålhygge i lavvu med SeaRangers?

Tag med Aarhus SeaReangers på eventyr i æblelundene i Norsminde Fjord. Her kan du nyde naturen, bålmad og sjove jungleeventyr og udendørsaktiviteter. Din guide rejser tilbage i tiden for at fortælle historien om stenalderfolket, der boede ved siden af ​​lunden for 6.000 år siden, regionens vikinger, og hvordan de håndterede ild og opfindsomhed i det nordlige klima. Udgangspunktet for oplevelsen var Æblelunden og SeaRangers store opvarmede lavvu telt med ild og rensdyrskjuler, hvor vi fik en forfriskning og en solid gryderet. I løbet af arrangementet får du blandt andet mulighed for at opleve jungleflyvning, brandslukning, langbueskydning og øksekast. Aarhus SeaRangers byder på stor motivation og historiefortælling, når du udforsker natur og kultur. En specialdesignet RIB-båd tager dig til Aarhus Bugt, med vinden i håret, lytter til historier fra SeaRangers professionelle guider og opdager bugtens naturperler, vores lave lejrmadlavning og udendørstelte hos SeaRangers.Hvad er en dag i WOW PARK Skjern?

Pak bilen - børn, picnickurv og dit bedste aktivitetstøj. Fordi turen gik til Vestjylland, kunne hele familien tilbringe en dag i trætoppene og lade legen spille frit. Hvis ikke alle kan lide højder, kan du fodre dyr, spille bold eller nyde mange andre oplevelser i parken. Hos WOW PARK Skjern handler det om naturen og dit kropslige udtryk, og der er god plads, hvis du trænger til en pause. Det er super sjovt at være i skoven. WOW PARK Skjern er en stor forlystelsespark i skoven. Oplev en eventyrlig skovverden med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! Med sin alkoholdispenser og rummelige udendørsareal er WOW PARK en sikker oplevelse for alle.Hvad er sanketur med Sanketure.dk?

Naturens spisekammer er åbent for alle, men det kræver viden at finde de rigtige krydderurter og svampe. På Tri-Family-turen leder du efter en række spiselige planter, bær, urter, blomster og svampe. Find de bedste planter på strande, diverse stier og skove, så kurvene nemt kan fyldes med Danmarks vilde råvarer. Sanketure.dk er grundlagt af Thomas og Nina, professionelle foderhandlere med over 100 fourageringsture. De forsyner restauranter med vilde råvarer, mens de skriver deres egne opskrifter med vilde fødevarer. Så er de eksperter i høstrejser skræddersyet til virksomheder og private.Hvad er glamping hos Marsk Camp?

På Malsk Camp i den naturskønne Nationalpark Vadehavet er du velkommen til at overnatte i deres luksuriøse luksustelte. Teltet leveres med seng, sovesofa, køleskab, elkedel og bestik. Udenfor teltet er der en stor privat terrasse med havemøbler og din egen grill, hvor du kan tilberede aftensmaden og nyde den udendørs. "Baghaven" er Nationalpark Vadehavet, hvor du kan opleve naturens skønhed på UNESCOs verdensarvsliste. god fornøjelse! Marsk Camp ligger i Skærbæk, en del af den naturskønne Nationalpark Vadehavet. Her er du ikke langt fra Rømø og det naturfænomen, der gav nationalparken sin plads på UNESCOs verdensarvsliste. Marsk Camp formidler naturens skønhed på en helt utrolig måde gennem det STORE designede Marsk Tower, sammen med deres mange naturoplevelsesmuligheder såsom Oyster Safari, Black Sol og diverse dagsture. Her finder du også 126 autocamperpladser og 9 luksustelte.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Affiliate marketing - Natur oplevelse? se de bedste ... - Weekendophold? se de bedste we...