Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery

Mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery

Tag med på en anderledes & spændende rundtur i København med hele familien. Løs gåderne & oplev samtidig byens ikoniske bygninger & steder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Sælsafari med Jyllandsakvariet

Sælsafari med Jyllandsakvariet

Tag med på en spændende sælsafari i Limfjorden & kom helt tæt på gråsælen. Se også spættede sæler, mens guiden fortæller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 189 kr.

Se tilbudet


Oplev Sort Sol

Oplev Sort Sol

Oplev Sort Sol i Sønderjylland. Denne guidede tur giver dig en enestående og unik naturoplevelse. Se 1000'vis af stære samle sig på himlen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 235 kr.

Se tilbudet


Tangsafari med Nordisk Tang

Tangsafari med Nordisk Tang

Tang er et bæredygtigt superfood med gode egenskaber. Tag med på tangsafari & få et indblik i, hvordan tang høstes & kan bruges i maden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff

Kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff

Jylland rundt i rooftop monteret på taget af din egen bil. Oplev Jylland - fra nord til syd og fra øst til vest. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 6,798 kr.

Se tilbudet


Hvad er mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery?

Du står på Slotsholmen, åbner konvolutten og fjerner mordgåden. Du kan selv læse, at der skete et mord på et dyr. Du skal nu forsøge at finde ud af, hvem der er den skyldige. Du bliver guidet rundt på øen i historiske omgivelser, mens du løser gåder og quests. I sidste ende skal du samle spor og forhåbentlig fange morderen ... før det er for sent. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er sælsafari med Jyllandsakvariet?

Lyden af ​​motorerne vibrerede i luften, og båden bevægede sig sikkert gennem sejlrendens blå vand. Midt i Skovfjorden klatrer en gruppe sæler op på en sandbanke og lægger sig der for at sole sig i solen for at holde varmen. Båden går ind i sælens felt, og når flokken kommer til syne, dæmpes motorstøjen, så båden stille og roligt kan glide tættere på. Måske vil en nysgerrig, legesyg sæl endda svømme tæt på båden for at se, hvem der har fundet denne mærkelige "fisk" ind i deres verden. Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .Hvad er oplev Sort Sol?

De flyver, soler sig, dykker og rejser sig, danner ringe og formationer, så sætter de sig pludselig ned, og solen vender stille tilbage, indtil den synker ned i horisonten. Det var en sort sol, der fløj over landet, og når den var tændt, var det næsten, som om solen var blokeret. Stærens "godnatdans" er en naturlig oplevelse, som ikke kun ornitologer bør forkæle sig selv. Sort Safari har i over 10 år udviklet trendsættende naturaktiviteter i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere med stor viden om natur og dyreliv. Guidernes omfattende ekspertise og deres lyst til at fortælle historier tiltrækker både unge og gamle, uanset om de besøger naturen hver dag eller kun ved særlige lejligheder.Hvad er tangsafari med Nordisk Tang?

Måske forbinder du kun tang med den sushirulle, du bestiller, når du spiser sushi, men tang er meget mere end det. Tang har så mange gode egenskaber, at det faktisk kan kaldes en "bæredygtig superfood." Grøntsager fra havet, kendt som tang af tangentusiaster, vokser over hele Danmarks kyst og venter på at blive høstet og spist. Tag gummistøvlerne på og tag med på en tangtur ved vandet. Nordisk Tangs erklærede mål er at bringe tang på bordet. Derfor udviklede de tangprodukter, der var nemme at bore og tog interesserede med ud for at opleve høsten af ​​tang og udbrede derved kendskabet til tangens fremragende egenskaber. Nordisk Tang arbejder med et bæredygtigt og cirkulært mindset, der ikke skader naturen.Hvad er kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff?

Danmark byder på så mange fantastiske oplevelser og attraktioner, og disse tider betyder, at mange vælger at genfinde alt det, der virkelig er tiltalende ved vores hjemmemiljø. Det er præcis, hvad du kan forvente på denne tur, der tager dig rundt i Jylland - fra nord til syd, fra øst til vest. Undervejs veksler I mellem overnatninger på dejlige hoteller og biltage – helt tæt på naturen. Uanset om du vil opdage Danmarks vidunderlige naturlige skønhed, den spektakulære UNESCO-arv, den spændende kultur, den gribende historie, eller bare forkæle dig selv med en guldmedalje, kan du med dig få en inspirerende guide til, hvad du skal gøre og se. Du kan selvfølgelig også tilrettelægge din ferie efter dine drømme og nyde fuld frihed. Det er det smukke ved en bilferie - også i Danmark. Så tag dine venner eller familie med på opdagelse og glæd dig til en ferie, der vil skabe gode minder. Hav en god tur! Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en stor oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, byder den på uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.