Natur oplevelse

Til dig der har behov for skøn natur og ro

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Kom med på en anderledes byvandring på Assistens Kirkegård. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


IPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

IPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Er du ny i kajakken, eller vil du blive endnu bedre? Tag et IPP2 kajakkursus i smukke omgivelser, med fokus på sikkerhed. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,475 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Kom med på en guidet vandretur i Mols Bjerge. Turen tager afsæt i områdets lokale gastronomi, så der bliver mange smagsprøver undervejs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 549 kr.

Se tilbudet


Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Tag med på en naturoplevelse ved Lammefjorden på Sjælland. Glid gennem vandet i en havkajak, og smag på kystens spiselige urter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Hvad er puzzle walk på Assistens Kirkegård?

I centrum af København er der et af flere grønne åndehuller. Når københavnerne har brug for en pause fra den bankende puls i en storby, er dette stedet at være. I Assistens Kirkegård er der stille og roligt. I hvert fald på overfladen. Der er et problem... H.C.Andersens skygge er sluppet væk fra dødsriget - så nu er din opgave at finde den på en rejse gennem fortidens historier og gåder. Heldigvis har du en gammel notesbog til at hjælpe dig på vej. Så afsted - gå på kirkegården og find ud af, hvor skyggen forsvandt. Miracle Institute har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.Hvad er go Fly klatrepark på Gavnø Slot?

Spænd sikkerhedsselen og hjelmen, da denne tur tager dig ind i Gavnøs 150 år gamle baldakin i mange forskellige højder og sværhedsgrader. Fra sjove og underholdende aktiviteter for begynderkurser til de højeste i trætoppene, er flere forskellige baner klar til at give sjove, spændende og udfordrende oplevelser, hvor de seneste af disse virkelig får adrenalinen til at pumpe. Spørgsmålet er så, hvor højt, hvor langt og hvor længe du vil udfordre dig selv. Bag rokokoborgen Gavnø står Gavnøfonden, etableret i 1961. Dens formål er primært at bevare kulturhistoriske vidnesbyrd om slottet fra klosterets tid til tilbageholdelsesperioden. Ved at drive et slot med oplevelser som en klatrepark, den største private malerisamling i Nordeuropa og Danmarks største veteranbiludstilling, kan besøgende opleve historiske steder, mens en del af indtægterne går til at vedligeholde slottet, parken og samlingerne. Der er mange ting at lave på Gavnø Slot i løbet af året.Hvad er iPP2 kajakkursus hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv?

De Sydfynske Øer har noget af Danmarks smukkeste havnatur. Her er der altid et sted at styre strømmen, og du kan tage dine første par strøg i din kajak uden at blive overvældet af vind og bølger. Lifeplan Kajak & Friluftsliv guider dig gennem alle aspekter af kajaksejlads i weekendtimerne, så du trygt kan sejle i kajak langs kysten om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.Hvad er smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter?

Bronzealderbegravelser rejser sig i de bløde bakker i Morsbürger-bjergene og dybe dale. Du skal altså finde de rigtige vandresko til dig, når du tager afsted uden at tænke på madpakke. Undervejs er der små stop med forfriskninger, naturinformation, gode historier og tips til naturoplevelser. Giv dine ben en pause, før rejsen rammer green igen. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen?

Tag med på en kajakoplevelse i Lammerfjord. Ikke alle mestrer en kajak på deres første år, men du vil hurtigt lære at balancere og kontrollere kajakken. Derfra er det nemmere at nyde den natur, du er i. Glid gennem Geoparkens natur, hvor du kan lære om historie, dyre- og planteliv, mens en erfaren instruktør lærer dig det grundlæggende. Der er ingen fysisk aktivitet uden hvile, så kystens spiselige urter, kaffe, te og kager vil tilfredsstille dine smagsløg. Så er det op til dig at beslutte, om du skal på en dagstur eller en aftentur. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Affiliate marketing - Natur oplevelse? se de bedste ... - Weekendophold? se de bedste we...